Hevea napp i naturgummi

Nyhet

HEVEA Naturlig napp i vackra färger - utan skadliga ämnen

Nappen från danska Hevea är tillverkad av 100% hållbart naturgummi som är biologiskt nedbrytbart.

Hevea Naturnapp är helgjuten och därför särskilt hygienisk. Nappen är utformad i ett stycke, så det finns inga sprickor eller leder, vilket förhindrar ansamling av bakterier och mögeltillväxt. Hevea-nappen är tillverkad av slitstark, flexibel, mjuk och tålig naturgummi. Det rekommenderas att byta spenen varannan månad. Heveas naturnapp steriliseras som vanligt i kokande vatten.

Dess ergonomiska design och silkeslen yta med de fina lufthålen, utformade som söta figurer, är mycket skonsam mot barnets hud och skyddar därmed den känsliga huden mot rodnad och irritation.

Med Hevea får du det bästa för ditt barn. Produkten är genomtänkt med miljön i fokus, och deras naturliga spenar är naturligt biologiskt nedbrytbara. Den prisbelönta Hevea nappen i naturgummi är 100% fri från BPA, ftalater, PVC och giftiga färger. Spenen är färgad med 100% naturliga mineralpigment som är giftfri och FDA-godkänd. Inspirationen för färgerna hämtas från naturen, där till exempel. färgen Cantaloupe hänvisar till den vackra melonfärgen.

Barn i åldern 0 till 3 månader kan använda dessa nappar. Spenen är anatomisk.

Hevea-spenen är tillverkad av naturgummi, vilket innebär att den är 100% BPA-, PVC- och ftalatfri och uppfyller EU-standarden EN-1400.

Specifikationer:

Märke: Hevea

Material, spene: naturgummi

Material, sköld: naturgummi

Form: anatomisk

Ålder: 0-3 månader. / storlek. 1

Längd, spene: 2,4 cm

Välj en variant:

90,00 kr